BP GAS LIGHT

Bunkerstation Heijmen is dealer van de BP Gas Light.

BP Gas Light, voor een aangenaam en actief buitenleven.

Tot 50 % minder gewicht, dubbel plezier

Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de 5 en10 kg BP Gas Light een gewichtsbesparing op variërend van 2,5 tot 10,5 kg. Ervaar zelf hoe het is om een zoveel lichtere gasfles te tillen of te dragen. Méér comfort voor een actief buitenleven.

Inhoud zichtbaar

Dankzij de transparantie van de BP Gas Light is de inhoud eenvoudig ‘af te lezen’.

 

Unieke hightech kunststof constructie

BP Gas Light is vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen. Het high techproductieproces geschiedt volledig gerobotiseerd.De gladde binnenvoering is uit één geheel vervaardigd en vormt samen met de glasvezel buitenmantel het drukvat. Het kunststof is bestand tegen chemicaliën en de UV coating gaat veroudering van het kunststof tegen. De BP Gas Light is vochtbestendig. Door de kunststof behuizing van de fles bestaat er geen kans op ontsierende roestvlekken.De BP Gas Light is uitvoerig getest, voldoet aan de CEN 12245, TPED en ADR/VLG en draagt tevens het internationale “p” keurmerk.

Makkelijk te dragen

Met zijn grote en ruime handgrepen laat de BP Gas Light zich comfortabel en makkelijk dragen. De kunststof kraag biedt bovendien bescherming voor de kraan.